Trendikampauksia pikkujoulukauteen + tarjous


Nyt on aika näyttää erityisen hyvältä ja tuntea itsensä parhaaksi minäksi! Nimittäin pikkujoulukausi on taas täydessä vauhdissa ja vuodenvaihdekin on nurkan takana. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että erilaisten kampauksien ja meikkien kysyntä käy kuumana. Olethan muuten muistanut jo varata aikasi? Bile- ja pikakampauksiin sekä juhlameikkeihin meiltä löytyy tällä hetkellä mahtavia tarjouksia ja löydät ne tämän postauksen alta.
Koska meillä työskennellään rakkaudesta lajiin, olemme jälleen hankkineet hieman lisää näkemyksiä ja oppia tämän hetken trendikampauksia varten Wellan kampauskoulutuksella.

Ja senpä vuoksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu kampaaja Riku Tuovinen kävi Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamossa – kukapa sen parempi tähän hommaan voisikaan olla?

Koulutuksessa kävimme vaihe vaiheelta läpi mitä tämän hetken ja tulevaisuuden kampaus- ja leikkaustrendit pitävät sisällään. Harjoittelimme mm. tekemään esimerkiksi mahtavan tuuheaa ja isoa tukkaa pyöröharjaföönaamisen avulla. Mitähän keksimme teidän pään menoiksi? Oikeastaan, emme edes malta odottaa.

Minkälaiset hiukset ovat suosittuja just nyt?

Tällä hetkellä suosittua on klassiset lainekiharat tai niskanuttura hiusvalkilla. Valkilla saadaan lisättyä tukkaan kaivattua tuuheutta ja paksuutta, joka on myös tosi trendikästä.

Lettikampaukset ovat muodissa aina ja ovat tälläkin hetkellä tosi kysyttyjä. Emmekä ihmettele, leteillä nimittäin saadaan todella monipuolisia ja upeita lookkeja aikaiseksi.

Entä mistä meillä tykätään just nyt? Riika on innostunut klassisista lainakampauksista.
Haaveissa pikkujoulutukka, muodonmuutos tai vaikkapa juhlameikki? 

Varaa aikasi meille netistä tai soita 040 484 7728, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva tukka pikkujouluun tai muuten vain. Tällä hetkellä meillä on muuten muutama mukava kampanja käynnissä, kurkkaa alta ja tartu tarjoukseen.

Kuvat: A-P Majanen


Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia