Remontti valmis – tältä näyttää uusi Hiusmuotoilua Tunteella"Eikö aina välillä pidä uudistua?" kysyy Riika, "Tämä staili on ollu meillä jo kolme vuotta."

Idea remonttiin lähti 1,5 vuotta sitten, kun Tunteella-tiimi käveli kotiin Wellan näytöksestä. Samalla he ihastelivat muiden liiketilojen sisustusta. Jotain uudistusta on tehtävä. Niin päättivät Riika ja Terhi kotimatkalla.


Liike kuin olohuone

"Jos kerta puhutaan, että liike on kuin olohuone, niin sen pitää myös näyttää olohuoneelta", ajatteli Terhi, joka suunnitteli uuden tyylin. Hänen apunaan toimi Maarit.

Liikaa uutta ei missään nimessä haluttu ostaa, vaan uusiokäyttää vanhaa. Mielessä pyöri vintage. Kirpputorilta löytyivätkin vanhat sohvat ja kultaiset taulunkehykset, joiden ympärille muuta sisustusta alettiin luoda. Seinille kiinnitettiin vanhat viinilaatikot, jotka toimivat hyllyinä.Valmis liike

Nyt remontti on valmis. Erityisen tyytyväisiä tekijät ovat seinien väriin, joka osui heidän sanojensa mukaan nappiin. Siihen yhdistettynä viinilaatikot ja kultaiset kehykset toimivat myös hienosti!Varaa aika vaikkapa pikkujoulumeikkiin tai hiustenleikkuuseen ja tule katsomaan paikan päälle, miltä liike näyttää!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia