Maskeerausta Turussa – halloween-meikkejä, fantasimeikkejä ja vaikka vuosikymmenten tyyliä

Maskeeraus Turku Iida-Maria Riihiluoma

Tunteella-tiimiin kuuluu monenlaista taitajaa. Jotkut meistä ovat erityisen taitavia leikkaamaan skarppeja leikkauksia hiuksiin, toiset värjäämään hiuksia kuin taideteoksia. Sitten on Iida-Maria, jonka maskeeraustaidot ovat ihan omaa luokkaansa. Hän ei ole vain meikkaaja, vaan loistii mitä mielikuvituksellisimpia maskeerauksia asiakkaillemme.

Mitä kaikkea maskeeraus voi olla?

Maskeeraus ei siis ole vain meikkausta. Se voi olla paljon muutakin!

  • Historiallisia meikkejä, esimerkiksi rokokoo-ajan henkeen
  • Teatterimaskeerauksia
  • Haavoja
  • Vanhennuksia
  • Hahmoja ja näköismeikkejä – asiakas voidaan meikata vaikka Kleopatraksi
Maskeeraus Turku Iida-Maria Riihiluoma Hiusmuotoilua Tunteella

Maskeeraaja Turku

Maskeerausta Turussa

Mihin kaikkeen maskeeraus sopii?

Maskeeraus ei ole tarkoitettu vain teatterilavalle. Niitä voi käyttää vaikka mihin esityksiin, kuvauksiin, naamiaisiin, halloweeniin, vappuun, teemajuhliin tai kokeilla ihan vaikka omaksi huviksi.

Maskeeraajasta on moneksi

Iida-Maria on oppinut maskeeraamaan Helsingin Maker Academyssä. Huippuopettajiin ovat lukeutuneet mm. Jari Kettunen Kansallisteatterista, Pirjo Leino monista tv-ohjelmista (Idolsista, Talentista ja Euroviisuista) ja bodypaintingin maailmanmestari Riina Laine.

Työkokeilussa Iida-Maria kävi Turun Linnateatterissa, jossa hän oppi paljon teatterimaailmasta ja siihen kuuluvista maskeerauksista.

Maskeeraus ja bodypainting
60-luvun meikki Turku

Näin maskeeraus suunnitellaan ja toteutetaan

Kun asiakas tulee paikalle, hänellä on jokin tietty maskeeraus mielessään. Monilla on mukanaa jopa kuva näytettäväksi. Yleensä tyyli kuitenkin sovelletaan juuri hänelle sopivaksi.

Joskus asiakas on tullut paikalle ja pyytänyt, että hänelle tehdään pukuun sopiva maskeeraus. Kaikkia asiakkaita ei aina meinaa tunnistaa, kun he lähtevät ovesta ulos.

Maskeeraus voi koostua monista osista: haavan tekemisestä lateksilla ja tekoverellä, kasvojen piirteiden muuttamisesta, hiusten värin muuttamisesta, meikistä. Jos kyseessä on jonkin vuosiluvun tyyli, keskitytään enemmän oikeanlaiseen meikkiin.

Maskeeraus ja bodypainting

Minkälaisia töitä maskeeraaja haaveilee tekevänsä?

Iida-Maria innostuu erityisesti halloweenista, sillä silloin hän saa improvisoida kaikkea pelottavaa. Hän haluaisi myös kokeilla taiteilla kokonaisuuden, josta asiakasta ei välttämättä tunnistaisi ollenkaan. Vielä joskus hän aikoo osallistua maskeerauksen SM-kisoihin, joissa voi suunnitella koko kokonaisuuden.

Varaa sinäkin aika maskeeraukseen!

Teemajuhlat tulossa? Kenties kuvaus tai jonkinlainen esitys? Varaa aika ja tule meille Iida-Marian meikattavaksi. Loihdimme sinulle unelmiesi maskeerauksen!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia