Vidal Sassoon -tiimin koulutuksessa Helsingissä
Terkkuja Wella Studiolta Helsingistä! Kuten tiedätte, meillä Tunteella-tiimissä suhtaudutaan erittäin intohimoisesti hiuksiin ja muuttuviin trendeihin. Se ei laisinkaan ole ainut intohimomme: olemme nimittäin myös erittäin uteliaita siitä, mitä maailmalla tapahtuu ja siitä, miten voisimme kehittää kokoajan millintarkkaa osaamistamme.

Tämän vuoksi Helsinki ja koulutukset kutsuivat jälleen Tunteella-tiimin Riikaa. Helsingissä häntä odotti nimittäin kahden päivän koulutus Wella Studiolla Lontoon Vidal Sassoon -tiimin kanssa. Saman tiimin kanssa Riika kouluttautuu kahdesti vuodessa – aika huippu juttu!

Kumpanakin päivänä nähdään ensimmäisenä kouluttajien demot lavalla, jonka jälkeen workshopissa oppilaat leikkaavat oikeiden mallien hiukset.Ensimmäinen päivä

Ensimmäisen päivän teema on ABC-kurssi eli leikkaustekniikan alkeet. Kurssi on Riikan toimesta tehty jo niin monesti, että laskuissa on menty sekaisin. Näin ollen Riikalle annettiin taas haastavampaa hommaa eli vähän vaikeampaa leikkaustekniikkaa. Ja jos Riikalta itseltään kysytään, niin haastavuutta tarvitaan aina!

Tämän homman jujuhan on se, että hiustenleikkaus tehdään millimetrin tarkkuudella. Haastetta leikkaukseen tuo se, ettei se voi olla mitä vaan, vaan sen pitää sopia kantajalleen täydellisesti. Erittäin tärkeää on, että leikkauksen tulee toimia mallille ilman suurempia ponnistuksia. Tällä tarkoitetaan sitä, että föönaaminen ei tee kampausta tai rakenna muotoja.

Lähtötilanne:Lopputulos:Toinen päivä

Toisena päivänä aloitettiin collectionilla eli Sassoon-tiimi esitteli tämän hetken hiusmuodin. Kun ensimmäisenä päivänä vaan leikattiin, tänään päästiin tekemään jo leikkausta ja väriä. 

Tässäkin päivässä tärkeintä oli kuunnella asiakkaan toiveet. Riikan asiakas halusi kylmän värin eikä leikkauksessa saanut olla lyhyttä otsatukkaa.


Lähtötilanne:
Lopputulos:

Parrasvaloissa kokopäivä ja silti näin hehkuvia ja onnellisen näköisiä! Riikan käsissä syntyi jälleen mahtavia muutoksia. Jos sinusta tuntuu, että nyt olisi hyvä aika päivittää omaa tukkaa, varaa aika meille.

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia