Sateenkaarihiukset ja Turku Pride


Turku Pride -viikkoa vietettiin elokuun lopussa ja se näkyi myös liikkeessämme. Tapahtumaviikolla teimme glittermeikkejä ja monenlaisia kampauksia, mutta osa tapahtumaan osallistuvista kävi laittamassa hiuksensa kuntoon jo aiemmin.

Yksi näistä oli asiakkaamme Tiia, joka halusi juhlistaa tapahtumaa teemaan sopivalla hiustyylillä. Siispä toteutimme hänelle sateenkaarihiukset.


Inspiraationa My Little Pony -hiukset

Turku Priden lisäksi inspiraationa toimivat värikkäät My Little Pony -hiukset. Yleisilme haluttiin kuitenkin pitää vaaleana, eikä liian hyökkäävänä. Potkua piti silti löytyä.

Siispä Tunteella-tiimin Riika ideoi hiukset, jotka näyttävät edestä tavallisilta vaaleilta hiuksilta, mutta piilottavat taakse pirteän yllätyksen. Näin Tiia voi halutessaan esitellä sateenkaarihiuksistaan vain latvoja tai halutessaan räväyttää nostamalla ylempiä hiuksia pois tieltä. Eri värit vilahtelevat hauskasti myös arjessa hiusten heiluessa.

Miten sateenkaarihiukset toteutettiin?

Ensin hiukset vaalennettiin tasaisesti, jotta yleisilmeestään tuli raikas. Samalla saatiin aikaan hyvä pohja kirkkaille väreille, jotka värjättiin käyttämällä erilaisia suoravärejä - vaalean oranssia, pinkkiä, petroolia ja keltaista.

Lopputulokseksi Tiia sai hiukset, joissa yhdistyvät neutraalin vaalea yleisilme ja samalla räväkät sateenkaarivärit. Päivästä ja fiiliksestä riippuen ne voi stailata monella tavalla.

Sateenkaarihiukset voi toteuttaa monella tavalla. Ne voivat olla hyvin räväkät tai sitten neutraalimmat, kuten Tiian tapauksessa. Me ideoimme mielellämme erilaisia mahdollisuuksia! Varaa ihmeessä siis oma aika ja kysy lisää.

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia