Festarityylejä Ruisrockista - lettikampauksia, pikkumyynutturoita ja glittermeikkejä


Festarit ovat tältä kesältä jo kohta ohi, mutta festarityylit inspiroivat vielä syksylläkin. Me osallistuimme Hiusmuotoilua Tunteella -tiimin kanssa tänä vuonna viidettä kertaa Ruisrockiin, jossa loihdimme kampauksia ja meikkejä festarikävijöille edulliseen 5 euron hintaan.

Tähän postaukseen keräsimme omat suosikkimme erilaisista festarityyleistä.

Festareille voi laittautua vähän enemmän

Festarityyli voi olla minkälainen tahansa, kunhan se istuu kantajalleen. Saa olla rohkea ja villi, kunhan tuntee olonsa kotoisaksi tyylissään. Epämukavuus heijastuu helposti ulospäin, kun taas omalta tuntuva tyyli tuo itsevarmuutta. Festareilla voi kuitenkin poiketa arkisesta tyylistä ja käyttää rohkeasti luovuutta.

Ruissikävijät ovat rohkeita, tyylikkäitä ja kauniita. He eivät vierasta värejä, vaan haluavat näkyä.Festarikampaus – lettejä ja pikkumyynutturoita

Letit ovat pitkään olleet yksi suosituimpia festarikampauksia. Ne pitivät pintansa tänäkin vuonna. Niistä tulee kuitenkin uusia versioita vuosittain. Tänä vuonna ruissikampaamossa toivottiin paljon väärinpäin tehtyjä letityksiä ja kalanruotoja. Kaikkein suosituimpia tällä hetkellä ovat hollantilaiset letit.

Myös pikkumyynutturat ovat suosittuja – tai sitten lettien ja nutturoiden yhdistäminen.


Glitter ja aidot kukat viimeistelevät tyylin

Festareilla voi hyvin poiketa arkityylistä ja kokeilla jotain uutta. Festarikampaukset viimeisteltiin aidoilla kukilla, joista vastasi yhteistyökumppanimme Kukka Fiori.

Rohkeimmat räväyttivät lisäämällä hiuksiin glitteriä.Glittermeikki on tämän vuoden juttu

Me olemme aiemmin tehneet Hiusmuotoilua Tunteella -tiimin kanssa Ruisrockissa vain kampauksia, mutta tänä vuonna lisäsimme valikoimaamme myös festarimeikit.

Meikeissä haettiin kirkkaita luomivärejä ja punaisia huulia. Ehdottomasti suosituin juttu oli glittermeikki, joka selvästi ponnahtanut suosioon tänä kesänä. Viime vuonna glitterit eivät kiinnostaneet festarikansaa yhtä paljon, mutta tänä vuonna kaikki halusivat glitteriä hiuksiin tai meikkiin – eikä se ole mikään ihme, glittermeikki tai -hiukset sopivat hyvin festareille!
Mikä festarityyleistä kiinnostaa eniten? Entä minkälainen on sun festarityyli? Kerro kommenteissa!

Ja kun kaipaat meikkiä tai kampausta festareille, juhliin tai minne tahansa, varaa aika ja anna meidän loihtia jotakin ihanaa!

Lue myös Cosmopolitanin juttu festarihiuksista ja meidän festarikampaamosta!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia