Rennot kesäkampaukset - hiusmuoti 2014

Kesäkuun viimeisenä lauantaina kajahti Turun Forttuunakorttelista. Turkulainen naistenvaatemerkki JULJA järjesti muotinäytöksen heidän uudelle mallistolleen. Me Hiusmutoilua Tunteella vastasimme mallien meikeistä ja hiuksista yhteistyössä Kukka Fiorin kanssa. Kukka Fiori, Turun kauneimpien kukkien toimittajat, antoivat meille mainioimmat välineet ihanien kampausten tekoon.

JULJA loihti mitä ihanimman kesätapahtuman forttuunakortteliin. Siellä oli kirpputoripaikkoja, ravintola, meidän luotsaama pop up-kampaamo, jossa stailasimme ilmaiseksi korttelijuhliin osallistuneita. Oli musiikkiesityksiä ja tietenkin JULJAn muotinäytös. Koko viikon ilma oli ollut sateinen, mutta kuin tilauksesta, muuttui sade auringonpaisteeksi lauantaina. Sunnuntaina keli palasi takaisin kamalaksi. Yksi aurinkoinen päivä keskelle sadeviikkoa, siitä ei voinut tulla muuta kuin täydellinen  päivä! Ja niin siitä tulikin.

Saimme suunnitella itse kampaukset malleille illan näytökseen. Minä Riika ja kolleegani Terhi loihdimme hiukset, kun sivellintaiturit Petra ja Tiina meikkasivat mallien kasvot sopiviksi kampauksiin.
Tutustuin JULJAn Inkaan Ruisrockin tuottajan Annakaisan kautta. Superihana söpöläinen Inka, pieni mutta varsinainen tehopakkaus, on henkilö jonka kanssa on ihanaa tehdä yhteistyötä. Syötävän söpö tapaus tuo Inka.

Saimme mallit liikkeeseen työpäivän päätteeksi. Meillä oli pari tuntia aikaa loihtia malleille hiukset ja meikit. Tämä oli helppoa kuin heinän teko. Sairaan kauniita tyttöjä tupa täynnä. Neidit näyttivät valmiiksi jo niin kauniille, että olisimme voineet päästää heidät lavalle jo sillaisinaan, mutta halusimme kuitenkin loihtia kruunut tytöille. Petra ja Tiina meikkasivat 9 mallia, ja minä ja Terhi kampasimme heidät.

Päivä oli mitä ihanin <3. Tässä hieman taidonnäytteitämme.
Kukka Fiorin kukat olivat ihania! Ja niitä oli riittävästi. Saimme kaikille malleille kukkia hiuksiin ja silti niitä riitti vielä forttuunakorttelissa tapahtuneeseen pop up-kampaamoon.

Ja stailaustiimimme näytti tältä:Näytöksessä tytöt loistivat niin kauniita, niin ihania. Emme olisi koskaan voineet saada parempia malleja. <3 <3

Tässä kuvia näytöksestä:

Tässä vielä kaikki ihanista ihanimmat mallit samassa kuvassa:
Ensi blogissa kerromme lisää pop up-kampaamosta, siispä jatkoa tähän blogiin luvassa!

pus, Riika

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia