Liukuväri on pop!

Liukuväri on pitkään ollut pop! Jo parisen vuotta se on ollut yksi toivotuimmista värjäyksistä. Se on ollut useiden kaupunkien katukuvassa hiustrendi nro 1. Aika kuluu ja sama tekniikka on edelleen pinnalla? Kyllä! Muttei se tarkoita, että kaikki tukat näyttäisivät samalta. Niin liukuväristä kuin muistakin värjäyksistä löytyy monia variaatioita. Liukuväriä pystyy muuttamaan vaihtamalla sävyjä sekä liu'un kohtaa.

Jotkut pitävät luonnollisemmasta liu'usta, jolloin sävyjen ero on pienempi. Osa pitää isommasta kontrasti, jolloin sävyt ovat kaukana toisistaan. Osa haluaa vain syvemmän ja tummemman tyven. Osa pitää siitä, että tyvi liukuu pitkälle vaikka korviin asti. Osa haluaa vaan dipata latvat. Liukuvärejä löytyy yhtä monta kuin kantajaansa.

Haluamme esitellä teille muutamia tekeleitämme, josko saisitte niistä inspiraatiota itsellenne!

Tälle asiakkaalle halusimme valita kylmät sävyt ja teimme liu'un aika luonnolliseksi, jotta pärjääminen oman tyvikasvun kanssa olisi helpompi.Tässä työssä näkyy kontrastia jo enemmän, väri liukuu alempaa.Täällä näemme hyvin kirkasta väriä.


 Tässä työssä käy esille luonnollisuus.
 Liukuvärin voi laittaa alkamaan myös latvoista.

 Liukuvärin voi tehdä myös hyvin hyvin luonnollisena, jolloin sävyerot ovat hyvin pieniä.Aina ei mene kaikilta liukuvärjäys putkeen, onneksi me olemme tottuneet pelastamaan tilanteita.
Ennen kuva on siis eri kampaamossa tehty, jälkeen kuva on meidän liikkeessä tehty.

Lisää kuvia löydät facebook-sivuiltamme. Pus!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia