Riika ja Maarit maailmanluokan gurujen workshopissa

Matka jatkuu näytöksestä workshoppiin kera minun (Riikan) sekä Maaritin.

Päivä oli vielä jännittävämpi kuin näytöspäivä, sillä nyt pääsimme treenaamaan tekniikkaa niin värin kuin liekkuunkin saralla maailman parhaimman kampaajan johdolla. Vidal Sassoonin taiteellinen johtaja Mark Hayes on ehdottomasti minun mielestäni tällä hetkellä koko maailman taitavin leikkaaja.
Ja mitä minä tein Maaritille, no tietysti vein sen heti parhaaseen oppiin. Sillä tahdon, että tunteella-tiimi kouluttautuu huippuunsa alansa konkareiden johdolla.

Saavuimme Wellan studiolle aamu yhdeksäksi. Paikkamme arvottiin ja onnetar suosi minua ja Maarittia, sillä pääsimme molemmat Markin ryhmään. Jännittävää, huh! Hetken odottelun jälkeen astuimme 'koulun puolelle', jossa mallit odottivat meitä. Molemmat meistä sai erittäin miellyttävät mallit itselleen.

Minun mallini halusi pois tummasta, viileän lopputuloksen. Tässä lähtötilanne.Lähdimme poistamaan väriä. Meidän piti ottaa huomioon värjäämätön tyvi, ja sekä ihoystävällisyys, joten käytimme pumpulia apuna tyvessä.Maarit työskenteli koko ajan oikealla puolellani, Mark neuvoin hänelle haastavat tekniikat.

Vaalennukseni oli valmis...valmis värjättäväksi. Sassoonin värikouluttaja puhalsi mallini tukan kuivaksi.


Erittelimme edellänäkyvät raitakohdat. Mietimme vaalennuksen päälle värireseptiä hetken, sillä hius ei saanut tummua liikaa, eikä lämpö saanut näkyä yhtään hiuksesta. Ei muuta kuin värjäilemään!
Workshopissa oli mukana lempikouluttajamme, ihana turkulainen Julle, eli Pennalan Juhani.


Maaritin saatua mallin hiustenleikkuu loppuun, pääsi hänkin värjäämään.Mallini vaikuttelemassa väri hiuksissa.Värin vaikutusajan täytyttyä pääsimme pesemään värin pois, ja tältä se näytti märkänä.Värin ollessa valmis aloimme suunnitella Markin kanssa leikkuuta. Mark ohjasi ja minä leikkasin, Mark tarkasti ja minä korjasin. Tuloksen piti olla millilleen täydellinen.
Tutustuimme studiolla Wellan uuteen kouluttajaan Joniin, kääk miten mukava tyyppi! Työskentelimme hyvässä seurassa!


Kuvia valmiista mallistani. Kuten huomaatte, leikkaus toimii molempiin puoliin kammattuna tai vaikka keskijakauksella.


Tarkastellaampa päivää myös Maaritin kännykäkameran näkökulmasta.

Maaritin malli, jonka hiukset Maarit oli jo leikannut.

Minä työskentelemässä.

Maaritin malli kultaisten raitalappujen alla.


Ja tadaa, tässä tulos Maaritin työstä.


Päivä oli aivan sairaan hauska, kiva ja hyvin hyvin opettavainen. Mielettömiä ihmisiä, ihania malleja, laadukkainta opetusta. Mitä me vielä voisimme pyytää? Ei mitään, sillä saimme kaiken toivovamme ja vielä vähän enemmän!

Pus, Riika

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia