Riika ja Maarit feat Lontoon Sassoon-tiimi

Oli taas se aika vuodesta, kun Lontoon Sassoon-tiimi saapui Suomeen. Paras aika vuodesta minun sanoin. Vidal Sassoonin taiteellinen johtaja, kaikkien leikkaajien gurujen guru, Mark Hayes oli mukana tekemässä vuoden isointa näytöstä ja kouluttamassa workshopeissa. Luulempa, että tämä jäi viimeiseksi kerraksi kun saimme miehen Suomeen. Vaikka itse olen vieraillut Lontoon akatemiassa muutamia kertoja, en ole koskaan nähnyt Hayesia, vaikka samassa rakennuksessa olen tiennyt hänen olleen ottamassa loppukokeiden näyttöjä.

Aivan super-jännittävää! Koska rakastan tiimiäni yli kaiken, ja haluan heidän olevan hiustaikureiden kuninkaita, päätin viime vuonna viedä jokaisen tiimiläisen maailman parhaaseen oppiin. Viime vuonna mukaani pääsi Petra, Jesse, Terhi ja Tiina. Maarit jäi pitämään liikettä pystyssä. Tällä kertaa oli Maaritin vuoro päästä mukaani.

Lähdimme Maaritin kanssa jo päivällä Helsinkiin. Ensiksi suuntasimme Stockmannille. Menin Macin kosmetiikan tyttöjen meikattavaksi. Tästä on muodostunut jo perinne, koska rakastan Macin meikkejä ja vielä enemmän niitä ihania tyttöjä. Jo toistamiseen he meikkasivat minut Sassoonin iltaan. Tällä kertaa ihanan ihana Jasmine toi väriä kasvoilleni. Annoin vapaat kädet, mutta pyysin värikästä meikkiä. Totesin, että rakastan värejä paitsi vaatteissa, sillä luotan vain mustaan niissä. Olin aivan lumoutunut tälläkin kertaa ihanasta meikistä. I love it.Macin pisteestä juoksimme testaamaan Hard rock cafén. Lasi kuplivaa Mark Hayesin kunniaksi.Siitä suuntasimme vanhalle ylioppilastalolle, jossa koulutuksen ensimmäinen osio eli illan näytös tapahtui. Koulutus oli kaksipäiväinen, ensimmäisenä iltana oli huikea näytös. Huomasi, että Wella oli panostanut näytökseen ja tilaan, sillä olihan suurin saksitaituri saapunut Suomeen. Salamat välkkyivät ja tarjoilut olivat ihania.


Jännittävää ja vielä jännittävämpää, näytös oli alkamassa. Ja siinä se nyt oli, Mark Hayes seisoi lavalla.


Näimme ensin kokoelmaa..
..jonka jälkeen lontoolaiset kouluttajat työskentelivät lavalla. He referoivat tekemäänsä, kertoivat värireseptejä, leikkuutekniikoita ja sitä mikä oli mallistojen takana.

Kouluttajat olivat tehneet osan töistä valmiiksi ennen näytöstä, koska muuten ilta olisi venynyt ihan mahdottomiin. Kun tiimi sai mallit valmiiksi lavalla, saimme seurata taas hieman kokoelmaa.
Ja taasen alkoi mallien hiusten työstö lavalla.Ja tässä tuloksia. Nämä olivat henkilökohtaisesti minun lemppareitani.

Mikäli silmälasit olivat unohtuneet kotiin, pystyi lavan tapahtumia seuraamaan myös screeniltä.
Ooo, mikä huulimeikki <3


Ripauksen edellisistä sekä seuraavista kerkesin näkemään jo Lontoossa ollessani viimeksi.


Tässä vielä lisää..
Ja lopuksi vielä hieman lähempiä kuvia.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, palataan puput workshop-aiheisessa tekstissä ensi kerralla.
Kurnau, Riika!!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia