Nioxin VIP-ilta 20.1.2014 'Kuinka saada paksummat hiukset?'

Hiustenlähtö, hiusten oheneminen, mureneminen, katkeilu, kaljuuntuminen, luirutukka, liuhuletti...mitä näitä nyt on? Näitä on paljon enemmän kuin kukaan uskookaan. Tämä on asia johon osa kysyy apua ja josta osa vaikenee etsien itse vastausta. Minä lukeudun luirutukka-liuhuletti-tittelin alle ja olen yksi monista, joita kiinnostaa kuinka saada paksummat hiukset.

Useammin kuulee lauseen, 'voi kuin minulla olisi paksummat hiukset' kuin sen, että niitä olisi liikaa. Nykyaikana stressi, elämänmuutokset, sairaudet ym vaikuttavat monen hiuksiin ja hiuspohjaan. Yhä useammin törmää siihen kuinka hiusta lähtee ja lähtee. Hiukset ovat monelle ihmiselle kruunu, joista harvempi haluaa luopua. Hiustenlähdöstä kärsivistä osa keskustelee asiasta julkisesti, osalle asia on hyvin arka.

Ohuet hiukset ja hiustenlähtö on kova paikka yhtälailla niin naisille kuin miehille. Näihin liittyviä kysymyksiä kuulemme parturi-kampaajina hyvin usein ja olin onnellinen, kun sain kuulla Nioxin-kouluttajan Laura Ainesjärven olevan kiinnostunut vierailemaan liikkeessämme.

Päätimme toteuttaa yhdessä VIP-illan asiakkaille, joita kiinnostaa paksummat hiukset sekä tietous hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnista. Tavoitteenamme oli, että kaikille aiheesta kiinnostuneille annettaisiin mahdollisuus saapua paikalle. Ilta ei siis ollut pelkästään omille asiakkaillemme vaan jokainen halukas oli tervetullut riippumatta siitä, olivatko he käyneet aikaisemmin liikkeessämme. Jaoimme tietoa illasta sosiaalisessa mediassa, ja paikat täyttyivät nopeasti. Pari peruutuspaikkaakin meni heti uudelleen täyteen.

Laura saapui päivällä liikkeeseemme ja johdatti ensin oman tiimimme Nioxinin maailmaan. Ihana työharjoittelijamme Riina pääsi hänkin mukaan päiväämme. Teorian lisäksi opettelimme hiuspohjaan tehtävät hedelmähappokuorinnat, jotka olivat aivan uskomattomat. Kuorinta on tarkoitettu kaikille kuivasta, kutiavasta, likaisesta tai talisesta hiuspohjasta kärsiville. Hoidon voi tehdä myös hemmotteluhoitona, vaikkei hiuspohjassa olisikaan mitään vikaa.


Kuorinnan jälkeen oli mieletön fiilis. Hiuspohja tuntui  ihanan raikkaalta ja hiukset todella ilmavilta. En edes muista, koska hiuspohjassani olisi ollut näin hyvä fiilis!!!

Kuorintapakettiin kuuluu aina hiuspohjaa kosteuttava kotihoitotuote mukaan. Jos kuorinnan jälkeen ei kosteuta ihoa, se alkaa hilseillä ja siksi on äärettömän tärkeää muistaa käyttää kotihoitotuotetta säännöllisesti seuraavan kuukauden ajan.

Kun hiuspohjat olivat freesit ja mielet hyvät, aloimme valmistella asiakasiltaa. Kokosimme taustan, laitoimme tuolit, asettelimme Nioxinit, järjestimme kuoharilasit ym. Kampaamomme sai kädenkäänteessä uuden ilmeen.

Nioxin- kouluttaja Laura Ainesjärvi sekä meidän Jesse.


Kellon lähestyessä kuutta alkoivat VIP-vieraat astella liikkeeseen. Karkkia, kuoharia ja Lauran oppeja. Laura kertoi hiuspohjan ongelmista, hiustenlähdöstä, kuorinnasta sekä keinoista, kuinka saavuttaa paksummat hiukset.


Ilta oli menestys! Vieraat olivat innoissaan ja Laura oli ihana! Nioxin oli muistanut paikalle saapujia lahjapussein. Pussukassa oli Max Factoryn ripsiväri ja aurinkopuuteri kiitoksena iltaan osallistumisesta. Tämän lisäksi kaikki Nioxin-tuotteet olivat -20% alennuksessa. Nioxin-kiteissä sekä uudessa Diaboostissa on rahat takaisin -takuu, joten tätä ei voinut kukaan ohittaa. Näidenkin ihanuuksien jälkeen pääsen vielä käyttämään Ostos TV:stä tuttua lausetta, jonka kaikki varmaan arvaavatkin...

Saimme Lauralta vielä yhden tarjouksen. Nioxin-kuorinnan ja kotihoitotuotteen yhteinen arvo leikkauksen kanssa on 130 e, ja ilman leikkausta 100 e. Nyt maaliskuun 20. päivään asti on mahdollisuus ostaa vakkari-työntekijöiltä kuorinta + kotihoitotuote + leikkaus yht. 80 e. Tai pelkkä kuorinta ihanan harjoittelijamme tekemänä vain 40 e, sisältäen myös kotihoitotuotteen.

Talvi kuivattaa hiuspohjaa, ja hiuspohjan kuorinnat ovatkin olleet tämän talvikauden hitti. Hyvästi kutiava ja hilseilevä hiuspohja, tervetuloa superfreesi olo!

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia