Ensi kevään ja kesän hiustrendit

Tunteella-tiimin Riika ja Terhi sekä työharjoittelijamme Riina kävivät kouluttautumassa Wellan Trend vision illassa kevään ja kesän tuleviin hiustyyleihin: leikkuisiin, väreihin ja viimeistelyihin!

Ihanat fiilikset. Vihdoinkin kesäisiä värejä, vihdoinkin eloa tämän synkän syys- ja talvijakson jälkeen. Luvassa hiusväriessä on heleitä auringon paahtamia sävyjä, kivipestyjä mansikkablondeja, pastellisia kupareita, kerman puhtaita värejä, hienostuneita koralleja ja täyteläisiä ruskeita.

Värit tulevat olemaan raikkaampia, mutta myös rennompia. Nyt on lupa leikkiä, luoda huoletonta lookkia. Enää ei värjätä tyvestä latvaan samalla täyteläisellä sävyllä vaan on lupa tuoda vivahteita esiin. Tyven ei enää tarvitse olla syvin ja tummin kohta, vaan syvyyden voi siirtää vaikka pituuteen tai latvaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että värit tehtäisiin vasemmalla kädellä! Vaikka lookeista luodaan rentoa, ne tehdään silti tarkasti ja haalistetaan rennosti.

Meinasin pakahtua kesken koulutuksen, rakastuin. Rakastuin ihanan leikkisästi värjättyyn ja hyvin teknisesti leikattuihin hiuksiin. Tyvi vaaleampi, pituus ja latva kauniisti haalistuneen mansikkainen, osittain jopa pinkkinen. Etuosassa ripaus hopean harmaata sekottuen vaalean pinkkeihin sävyihin. Lyhyt, hyvin teknisesti leikattu malli, joka on täydellinen sekä sliipattuna että sekoitettuna. Istu alas, ota tukea pöydästä, tässä se on! Wellan Pepen aivan täydellinen luomus joka saa silmäkulmat kostumaan ja kurkun kuivamaan. Olen sanaton!!


Pahoittelen jo nyt huonoa kuvan laatua, sillä vanha iphoneni muutti kuvien sävyjä ihan huolella. Tämä tukka, oli kauneinta mitä olin hetkeen nähnyt. Pehmeän pastellinen, huomiota herättävä, mutta supertyylikäs.

Pienempi osa sydämestäni rakastui myös toiseen tukkaan. Pitkään, kuparisen vaaleaan hiukseen, joka oli Jullen luomus. Voiko nainen näyttää enää raikkaammalta? Se on aika mahdotonta. Hedelmäisen raikas pitkä kuulas hius sai värin syttymään koko yleisön kasvoille. Kaunista, hyvin kaunista!


Leikkaukset ovat rennompia kuin viime kaudella. Nyt haetaan hieman ylikasvanutta vaikutelmaa ja pehmeyttä. Viimeistelyssä tehdään ilmavaa mutta rentoa jälkeä. Tiukat leikkauksetkin toimivat hyvin, mutta niihin voi tuoda rennomman fiiliksen viimeistelemällä ne eri tavalla. Wellan Manuela näytti hyvin erilaisia viimeistelyvinkkejä. Vieläkin on lupa kihartaa, mutta tehkäämme se pehmeästi. Kihara voi olla näkyvää kiharaa, ilmavuutta tai lainetta.


Manuela kertoi myös liukuvärien pysyvän tälläkin kaudella, mutta kontrasti värien välillä on pienempi ja luonnollisempi. Lähekkäisiä sävyjä käyttämällä saadaan luonnollisempia tuloksia.


Meidän ei myöskään tarvitse unohtaa kylmiä vaaleita sävyjä. Suomalaisten suosimat metalliset vaaleat sävyt ovat käytössä vieläkin. Miksaamalla kylmää ja lämmintä, tulee aivan uskomattoman kauniita tuloksia, kuten tämä:Tässä lisää kuvia mahtavasta Wellan trendvision illasta, iloa ja valoa, muuta en voi sanoa! <3


Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia