Vinkit viimeisiin pikkujouluihin tai uuden vuoden pirskeisiin!

Tämän vuoden viimeisiin juhliin valmistautuminen on helppoa kuin heinän teko, tarvit vain oikeat apuvälineet! Tiimimme kävi noin kuukaisi sitten kouluttautumassa Sebastianin johdolla kauden trendikkäimpiin loppuvuoden kampauksiin.
Mitä tarvitset? oikeat tuotteet ja toimivan raudan! Siinä avaimet onneen.

Tällä kaudella nähtiin paljon kiharaa. Kihara on ollut jo hetken voimissaan, mutta siitäkin voi tehdä paljon erilaisia variaatioita. Haasta itsesi, kokeile jtn uutta. Kuvassa alla vaalella mallilla on tehty ns. mittarimatokiharat. Tarvit vain lakan, jota saa käyttää raudan alla ja tarpeeksi lämpeävän suosistusraudan.


Ota muutaman sentin osio, lakkaa se esim. Sebastianin Zero Gravity lakalla  ja puno osio mittarimatoa muistuttavasi kieputukseksi. Lämmitä osiota raudalla muutama sekunti ja kun irrotat raudan, kihara näyttää samalta kun kuvan vaalealla mallilla. Zero Gravity on ihan mieletön tuote rautatyöskentelyyn.Jos tuntuu, että haluat lisää kuohkeutta ja pöyhkeyttä, voit käyttää eri tekniikkaa. Kiharra hiukset osio osiolta suoristusraudalla. Tupeeraa hiukset pehmeästi tupeerausharjalla ja suihkuta väleihin Sebastianin Fierce hiuslakkaa. Fierce on kuivempi pisarainen, ja sillä saat enemmän ilmaa hiusten väliin, kun taas Zero Gravity on märempi joka tekee hiuksesta kovemman.


Kuparihiuksille mallille on kiharapilveen tehty ykstyiskohta, jonka tarkkasilmäisimmät löysivät jo Ranskan muotiviikoilta. Geelaa osio, jonka haluat erottuvan. Käytä sutia, äläkä kampaa geeliä, niin saat parhaimman tuloksen. Valo heijastaa erilaisena geelatun osion, sekä saat korostettua geelillä väriä.
Paras tuote tähän on Sebastianin Liguid steel tai Wellan pearl styler. Pearl styleristä saat vähän enemmän helmen hohtoa, joka on toivottua näin pikkujoulujen alla.
Eri suuntaan kammatut osiot ovat tällä keudella in, niin kuin ylläolevassa kuvassa oikeanpuoleisella. Taaksepäin, ylöspäin, leiki suunnilla ja luo kontrastia sillä. Jos olet varma, että olet vahvahiuksinen, voit korostaa teipillä kampausta, niin kuin vasemman puoleisella mallilla. Sähköteippi tai hevosen harjaan tarkoitettu teippi toimii tässä. Tämä ei ole hentohiuksisille, sillä haluat varmasti säilyttää tukkasi, etkä leikata sitä pois.

Näillä avuin näytät parhaimmalta tulevissa pikkujouluissa tai uuden vuoden pirskeissä. Alla muutamia inspiraatiokuvia vielä. Olkaa hyvät!
Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia