LONTOON SASSOON, OU JEE!


Tunteella-tiimi osallistui kaksipäiväiseen Sassoonin koulutukseen Helsingissä Wella-studiolla viikko sitten. Olen itse päässyt Lontoon-tiimin oppiin kerran Tukholmassa sekä 3 viikon verran Lontoossa. Toiveenani on ollut viedä ihanaakin ihanampi tiimimme näiden huippukouluttajien oppiin, jossa leikataan millimetrien tarkkuudella ja värjätään hapeteväreillä sävyjä, joita ei uskoisi edes olevan olemassa. Tähän maailmaan astuminen koukutti minut aivan uudelle tasolle hiusten saralla.

Koulutus on erittäin suosittu ja paikkoja rajoitetusti, joten varasimme jo puoli vuotta sitten paikat siihen. Tiimistämme pääsi osallistumaan itseni lisäksi Petra, Jesse, Tiina ja Terhi. Koulutus oli kaksipäiväinen; lauantai-iltana katselimme reilun kolmen tunnin ajan demoja ja maanantaina pääsimme itse työskentelemään, huippukouluttajien ohjauksessa. Korostan nimenomaan sanaa huippukouluttajat, koska Sassoonilta tulee tunnetusti teknisimmät hiustaikurit mitä maailmasta löytyy. Jännittävää!

Minä ja Jesse olimme Helsingissä valmiiksi, sillä olimme olleet stailaushommissa viikon verran ennen koulutusta. Viimeisen stailauksen jälkeen meillä oli 2 tuntia aikaa pakata viikon työkamat kasaan ja lähteä hotellille suihkuun ja siitä Wellan studiolle. Olimme ihan hikisiä, sillä lauantain aikataulu oli ollut tiukka ja kuumat spottivalot hohkasivat koko päivän yläpuolellamme.

Jesse lähti viemään vielä matkalaukkuaan ystävänsä luokse ennen demoa. Sovimme tapaavamme Fredan ja Kalevankadun kulmassa koko porukan kanssa. Tunnetusti olimme viime tipassa koko sakki. Puhelin pirisi koko ajan, ja yritin antaa koordinaatteja sekä Jesselle että tytöille, jotka tulivat suoraan Turusta koulutukseen. Saavuimme paikalle 10 minuuttia ennen koulutuksen alkua ja kuinkas ollakaan saimme salista haltuumme takarivin. Se ei haitannut, sillä meillä on haukan katse ja kissan kuulo.

Sassoonin koulutustiimi tulee Briteistä, joten koulutus tapahtui englannin kielellä. Onneksi tiimi oli varustautunut mikrofonien avulla, joten kissan kuulomme ei pettänyt. Kouluttajat värjäsivät ja leikkasivat lavalla malleja, joita he olivat aikasyistä jo hieman esivalmistelleet. Näimme myös kokoelman valmiita malleja Sassoonin uusimmasta mallistosta nimeltään Constructivist.

Demon jälkeen lähdimme ajamaan kohti rakasta kotikaupunkiamme Turkua, päämme täynnä ideoita ja superhyviä fiiliksiä.

Maanantaina suuntasimme takaisin Helsinkiin, tällä kertaa työvälineidemme kera. Edessä oli kovasti odotettu workshop. Saimme jokainen yhden mallin, jolle toteutimme kouluttajien opastuksella Sassoonin uusimman kokoelman värin sekä leikkauksen. Päivää isännöi Wellan kouluttaja Pepe, joka on mahtityyppi. Kolmelta saimme mallit eteemme, ja voi ei, miten ihania ihmisiä he olivat. Sata halia superihanille malleille.

Suunnittelimme kouluttajien kanssa yhdessä minkä pituista ja millaista värimaailmaa ajattelimme. Se oli ihana icebreakeri, sillä saimme tuoda itse toiveitamme esille. Tärkeintä oli, että saimme treenata juuri niitä osioita, joita koimme hyödyllisimmäksi itsellemme. Studiolla pauhasi musat taustalla kun sudimme ja saksimme. Kouluttajat olivat maailman lepposimpia läpän heittäjiä ja niin mukavia, että teki mieli ottaa korvista kiinni ja pussata otsalle.

Päivä oli aivan käsittämättömän ihana, energinen ja inspiroiva. Saimme taas repullisen lisää tekniikkaa töihimme ja ennen kaikkea inspiraatiota ja ideoita. Kouluttaja Bruce lupasi aamulla, että päivä tulee olemaan paras elämässämme (naimisiinmenoa ja lasten syntymiä lukuunottamatta) ja niinhän se olikin! Kiitämme, kumarramme, pussaamme ja halaamme noita ihania Lontoon Sassoonin kouluttajia  jotka valmensivat meitä kaksi päivää. Huh ja sata sydäntä!

- RiikaLisää kuvia löydät facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/pages/Hiusmuotoilua-Tunteella/156063571167854

Saatat tykätä myös näistä

0 kommenttia